tisdag 24 juni 2014

Bästa förmiddagen någonsin

Pompe & jag vaknade 06:45 och Lykke 07:45 ( mattias matade henne 04:30-05:15). Frukost, i drömmarnas trädgård på dvd & lek med nya bilarna & djuren. Hade så otroligt mysigt tillsammans. Vid 9:15 gick vi ut och Lykke premiärsatt i sittdelen på vagnen, stormtrivdes. Börjar bli så stadig och inte lika nöjd att ligga plant och kika upp längre.
Promenad runt litsbyvägen och plaskade i vattenpölar och sen vidare till stora lekparken där Pontus roade sig med att ösa vatten, åka rutschkana och rulla boll. Var två jämnåriga barn där samtidigt men tjejen satt bara i farmors knä och iakttog pontus och killen fick inte plaska med händer eller fötter i vattnet för sin pappa.

Hem för torra kläder och påvägen plockade han bort 10-tal sniglar och la i gräskanten så de inte skulle bli påkörda ( jag tog bort en sen tog han efter). Efter lite torra kläder så gick vi in och ritade och lagade blodpudding till lunch. Klippte håret själv på honom och vart sjukt nöjd. Får se vad Mattias tycker :-)

Lunch och sen lite lek och jag plockade undan och hängde tvätten medans lykke nöjd satt i barnstolen och kikade. Pontus har ALDRIG lekt så bra själv och så nöjd som idag. Om alla dagar vore som denna så skulle man orka mycket!!! La honom och sa:-" älskar dig. Sov så gott" och han svarar:-" taaaack" MAN SMÄLTER TOTALT.



























- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar