torsdag 3 februari 2011

VÅR-KÄNSLOR IGÅR



Vilket toppen väder det var igår. Strålande sol och på sina håll även torr barmark. Hade idrott med barnen på förmiddagen tillsammans med Jesper. Eva var ledig så det kändes lite tomt utan henne även om Jesper är den bästa vikarie man kan ha.

Gick ut efter lunch och var ensamma på skolgården. Satt och bara myste i solen på staketet till gungorna. Barnen hade så roligt tillsammans och öste vatten ur alla pölar och lekte att de var behövde bränsle till sitt skepp ( klätterställningen). Vart dyngsura men ville inte avbryta dem när de hade så roligt. Gick in efter en timme och satte på torra kläder och åt mellis.

Hem och tog ut Sigge innan jag slängde in första två maskinerna tvätt. Flyttade lite tavlor och dammade, dammsög och moppade. Vädrade ur hela lägenheten och fick massa gjort.
Mattias kom hem vid 15.30 och överraskade mig med 30-tal tulpaner ( han vet hur svag jag är för tulpaner. Slängde min gamla bukett igår och då tyckte han att det var dax att fylla på med nya =) En rejäl runda med Sigge ute i halkan och sen iväg till ica för att handla middag. Gjorde riktigt potatismos med köttbullar/ falaffer och sen bara lugnt i soffan. Vimlar av matprogram... sjukt vad populärt det blivit men det gör en inspirerad i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar