söndag 16 januari 2011

TOPPEN HELG



Efter en VÄLDIGT tung start på första jobb veckan med dödsfall och mycket psykiskt så var det skönt att ta helg.

Åkte raka vägen till TÄBY CENTRUM och köpte födelsedagspresent till pappa och syrran för att sen bara åka hem och ta ut Sigge på en rejäl promenad.
Hämtade upp mormor och morbror och åkte till mina föräldrar för att fira gemensam FÖDELSEDAG med syrran och pappa. Hade delat upp maten så att syrran fixade förrätten, mamma och pappa varmrätten och jag efterrätten.
Träffades redan vid 17-tiden så vid 21.30 drog jag hem och möttes upp av M. Kikade lite på film innan vi gick och la oss och däckade på 3 röda.

På lördagsmorgonen kom Kjelle (Sigges bonus husse) och hämtade honom klockan 07.15 när han kört frugan till jobbet. Han ringde i fredagskväll och ville låna Sigge över helgen och det passade väldigt bra. Skönt att få lite egen tid ibland samtidigt som Sigge blir sååå bortskämd där. Somnade om när han hämtat honom sen åt vi frukost i 1,5 timme, läste tidningen och bara va!!! Sååå skönt att slippa ut på morgon promenad och bara vara själva en stund.
M tyckte dock att det kändes väldigt tomt utan Sigge... är ju positivt :-)
Han märks ju om inte annat...

Hämtade ut Sigge medicin i arninge och tvättade en maskin innan det vart dax att bege sig in till stan för att möta upp några vänner till M och bowla. Vann en varsin omgång. Gick vidare till GOLDEN HITS för att äta lite vid 19.30 men då skulle vi först betala 150 kr /person för att de EFTER det skulle se om det fanns något ledigt bord för 5 pers!!? Ehh... NEJ TACK!!!
Gick vidare till en libanesisk restaurang och satt där till 23. Riktigt trevligt hade vi och god mat. Bilen hem och hänga tvätten och hämta lite grejer. Passade på att sova hos M i natt eftersom inte Sigge var hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar