tisdag 18 januari 2011

MIDDAG HOS CICCI


Dagen har flytit på bra och barnen har varit underbara. Ut efter lunch och lekte i alla vattenpölar som resulterade i blöta barn och kläder.
Efter jobbet vart det raka vägen till arninge för att införskaffa hundmat till Sigge. Blir snart tokig på ROYAL CANIN som smyg höjer hela tiden. Nu är 15 kg hundmat uppe i 629 kronor. För 3 år sedan låg det på 449 kr...
Men men... man är ju nöjd med maten så det är väl bara att bita i sura äpplet. Huvudsaken är att Sigge mår bra av den och tillgodogör sig.

Hämtade Sigge hos Maja och sen raka vägen hem. Hittat en liten knöl på manken som är som en liten ärta... förmodlingen fettknöl men ska hålla koll på den. Tycker han är flåsigare än normalt men kortisonet gör ju att han blir törstig också. Ska observera honom lite extra tänkte jag. Klorna klippta och han sussar gott i sin bädd. Ska få vara ensam några timmar när jag åker över till Cicci på middag.

1 kommentar:

  1. Det är helt galet va alla priser kring djurvård har gått upp. Å som du sa... de smygerhöjer priset hela tiden. FUUUULT!

    SvaraRadera