torsdag 20 januari 2011

LUGN DAG


Märks att det är influensatider eftersom vi bara hade 12 barn av 17. Två barn är i thailand och resten sjuka. Har börjat med huvudvärk och sen feber för dem, men jag hoppas jag slipper.
Lite fruktstund och sen fick det rita, klippa och färglägga lite olika djur och växter som finns i havet. Har täckt en stor tavla med massa blått hav som de ska utveckla med allt liv i havet. Vart riktigt bra och fint.

Till lunch var det uppskattad PANNKAKA även om det inte är optimalt när man är GBP-opererad. Vart mätt i form av en degklump i alla fall.

Ut på gården där de gjort snö grottor av alla ihop plogad snö. Sen lite planering med Eva. Beställde massa roliga grejer att pyssla med sen som modellera mm.

Promis runt Åva/ Tibble / roslagsnäsby med Sigge i 40 minuter. Ökade dosen med 4 tabletter idag efter kontakt med veterinären igår. Inget resultat ännu men får avvakta lite. Pälsen är i alla fall symtomfri.

Däcka i soffan och fick lite magknip som jag hoppas inte blir värre. Tänkte åka och kika på syrran när hon rider sin 3:e lektion på 12 år...

Mattias ska spela fotboll och kommer sent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar