lördag 18 december 2010

INGET GO IDAG


Minst sagt seg idag. Hade massa planer med behövde nog bara vara och varva ner. Drog iväg till arninge vid 13-tiden för att kika lite på H&M och köpa hundmat. Men körde ett extra varv i rondellen och åkte till K-rauta istället. Massa bilar och köer så jag pallade inte att gå in i arninge.

Köpte julklapp till Maja, handlade hundmat och tuggben till Sigge och bokade kaninunge till Nellie. Hade inga hanar i affären men ägarens pappa föder upp i vallentuna så hon ringde honom och då hade han två kullar som var leveransklara nästa vecka. Väldigt liten chans att det inte finns några hanar i två kullar. Han skulle ringa mig imorgon.

Förbi Maja och tog en fika och lämna hundmaten. När jag skulle åka hem så funkade helt plötsligt inte stereon =( Blir inte klok... funkade innan jag parkerade och sen är den bara DÖD. Varför kan inte saker bara få fungera?

Tittade på en Kate Winslet film och sen en lovely promenad ner till centrum för att lämna den. Sigge busade järnet i snön och var så glad och busig. Nu ligger han och sover gott i sin bädd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar