torsdag 25 november 2010

HALSONT



Klart bättre i halsen i natt. Tog lite Baileys när jag la mig och sen har jag varit uppe två gånger under natten och druckit. Vilket elände när man bara hostar och det känns som att man har en hel kohage med taggtråd i munnen.

Sjöng lite med barnen på förmiddagen så gott jag kunde, sen ut i snön och lekte fram till lunch. På eftermiddagen så fick de måla små korgar som vi ska fylla med "lingon och blåbär", egentligen gula ärtor som man färgat blå och röda. Blir nog riktigt fint när det är klart. De är så otroligt goa och tacksamma att jobba med.

Raka vägen hem och hämta Sigge, ta ut honom och sen vidare för att hämta upp Fredrik. Åkte till apoteket i arninge för att hämta ut hans Norocarp medicin och sen till Galoppgrillen för lite mat. Lika skönt att äta hemma så det vart soffan och massa snack. Sen kaffe och promis ute i snön. Riktigt njuter av all snö som faller ner och gör det både ljust och mjukt för Sigge.
Vart lite haltare efter sista kvällspromenaden men det är ju som det är så det är bara att hoppas att det finns något bättre för honom på tisdag.

Imorgon är det FREDAG!!! Sååå skönt. Blir lite extra mys på jobbet med fredagsfika, sångsamling, bokläsning och tända ljus med barnen. Ska fortsätta pyssla och måla lite. Sen ska vi försöka vara ute och njuta i snön också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar