söndag 1 augusti 2010

Toppen dag / kväll



Har varit väldigt seg under dagen, då min granne hållt låda till morgonkvisten. Vaknade vid 11.30 och sen har det varit full rulle. Åkte iväg till arninge och köpte shampoo, balsam och rengöringsmedel billigt på ÖB. Sen ner till zoo kompaniet och köpa hundmat. Bytte till Royal canins senior foder idag. Har gett honom hills j/ d i 1,5 månad men ser varken förbättring eller märker skillnad annat än att han skiter kopiösa mängder. Nu återgår jag till royal, även om det blir för modell äldre vovve...

Bakade lite matbröd eftersom det är bra mycket godare med hembakt än butiksköpt. Nu har jag 3 påsar med fullkornsfrallor i frysen. Perfekt att plocka fram dagen innan, så får man färskt bröd eller värma i ugnen precis innan man ska äta, MUMS***

Maja kom över vid 18-tiden och vi har ätit nybakat bröd, druckit te & latté och kikat på " Sommarkrysset". En sväng med hundarna och sen lite spel. Riktigt skön och avkopplande kväll.

Sickan var lite trött så hon fick stanna kvar här i natt så får hon sova och koppla av. Imorgon ska hon få åka bil som hon älskar. Maja har inte körkort så när Sickan får åka bil så blir hon sååå glad gammel-hunden.

Grannen är tyst än så länge, hoppas han har en lugn kväll nu. Jag behöver SOVA!!!
Kram och sov gott på er.

2 kommentarer:

  1. Vad söt hon är Sickan, jag älskar ju den gamla schäfern som har grå nos och tar det lite lugnare;-)
    Hoppas du fått sova/Kramen

    SvaraRadera
  2. JAAA Sickan är bara för go. Det är en viss charm med äldre hundar. Maja åker buss så Sickan fick sova över i natt så slapp hon gå mer till och från bussen. Hoppas allt är bra med er på Moatorpet.

    KRAM

    SvaraRadera