tisdag 31 augusti 2010

DRAKFEST


Ganska trött i morse, vart håll igång hela dagen igår för att sen bli städning hela kvällen för att bli av med alla brödbaggar & larver.
Skulle ha behövt att vila och bara krypa upp i soffan, men det blir inte alltid som man tänkt sig, likaså som man vill...

Började kl. 09 idag så jag lämnade Sigge hos Maja så han slapp att vara ensam hela dagen. Sen till jobbet. Jag är så lycklig att arbeta med Eva, hon är fantastisk och vi behöver inte ens " prata " för vi ser vad som ska göras och allt flyter på. Barnen har varit fantastiska idag. Förmiddagen delade vi upp dem i två grupper. Eva körde först lite " matte-lek " med ena gänget, under tiden så läste jag sagor för dem. Sen bytte vi grupper och gjorde samma sak med dem.

Utgång vid 10-tiden och in igen vid 11.30 för att äta chili con carne. Alla äter så otroligt bra!!! När vi var inne efter lunchen så lekte ett gäng med bilar, lego och klossar och några satt och spelade MEMORY, ritade, klippte och pärlade. Hade riktigt mysigt. Mellis och sen ut vid 14.

Gäller verkligen att passa på att vara ute när det är så fint väder. Många är dåliga med halsont, hosta mm. och då blir det bättre med alla baskilusker om vi är ute också =)

17.30 hade vi DRAKFEST som är en årlig picknick nere vid parken. Föräldrar och barn har picknick-korg med sig, sen kan de köpa drakar för 30 kronor och flyga med + femkamp som är gratis för dem som vill det. Trevlig kväll med super väder =)

Lite kaffe med Maja innan jag åkte hem. Nu väntar sängen, ska bli sååå skönt!!!
Är så otroligt glad =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar