söndag 31 maj 2015

30-årsfest nygårds

Helt FANTASTISK 30-årsfest var vi bjudna på igår. Nannas fästman Christian fyllde 30 och bjöd in 50-tal människor /familj med trerättersmiddag, fri dricka & dj.















Mormor & morfar tog barnen och de sov över där efter önskemål från Pontus. Så härligt och lyxigt att få bara vara vuxen, Giggi, fästmö, vän, och inte MAMMA en liten stund. Träffade så mycket intressanta och roliga människor och hade en toppenkväll. Trevliga människor vid bordet, god mat och samtal.

Vid 01 ringde vi efter taxi och var hemma till 01:30 skönt när man inte blir alltför sen. Sov till 09:40 och strax efter kom barnen hem och vi fixade lunch och sen la dem. Åhhh som jag saknat dem och härligt det var att se dem. Allt har gått super och de sov tillsammans i pappas gamla rum. Pontus vaknade 06 och Lykke 06:50

Mattias åkte för att hämta och prova sin kostym till bröllopet och jag bakade rabarberpaj till kvällens mors dag middag för mina föräldrar, syrran & barnen. Grillade och till det ljummen potatissallad. Efterrätt rabarberpaj & vaniljglass. Vilken toppenkväll.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar