fredag 26 december 2014

Hemmadag

Sovit som grisar hela familjen. Lykke åt vid 04 och då gick Mattias in och la sig hos Pontus. Sen sov vi till 07:50!! Sovmorgon.
Frukost och lek med alla nya leksaker. Satte igång första maskinen tvätt och diskmaskinen och sen körde jag upp sopkärlet + en kompis i områdets kärl. Sen klädde hela familjen på sig och promenerade till nästa hus för vattning av gran & blommor hos dem när de är borta. Riktigt kallt och bitigt ute men efterlängtat. Inte mycket snö men tillräckligt för att komma i lite vinterstämning. Till lunch vart det biff a'la lindströmsrester med makaroner. Sen lyckades Pompe få till en till toa-stjärna. Hängde tvätt och startade ytterligare en. Mattias la barnen för lunchvila och jag plockade undan i köket.
Idag har jag rensat ur barnens garderob med ytterkläder så några fick flyttas upp för att växas i. Slängde ärvda skalkläder som det var hål i och där sömmarna släppt. Märkt nya kläderna och rensat ur skåpen i tvättstugan + barnens kläder. Lite sorgligt att de växer ur så fort...
Mattias och jag passade på att titta på film, dricka kaffe och äta lussebulle när barnen sov. Sen har det bara varit lugn hemmadag. Välbehövligt. Så skönt att boa här hemma. Vår säng renbäddad. Tre maskiner tvätt avklarade. Skåp rensade. Bra dag.

Middag vart torskrygg med ägg & persiljesås ( Lykkes favvo ) och även Pontus åt bra och fick lite till. Bad för barnen. Pyjamas och lek och sen natti natti.

Nya Didrikssons overallen.


Väljer stjärna.


Nöjd kille.


Vackert med alla ljus.


Lite mysigt.


- Full fart.


Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar