onsdag 26 februari 2014

Hemmadag- landa

Däckade 19:30 igår med öronproppar i ena örat. Mattias fick ta andra matningen 22:30 för att jag skulle få lite sammanhängande sömn. Vaken två dygn fredag- söndag och sen sovit med 2 tim intervaller om ens det mellan matningar på BB.

Upp vid 23:30 då M och L fortfarande var på nedervåningen. Gav lite mat, bytte blöja och la henne i vaggan. Tokdäcka vid 24 och sen matning vid 03-05:20 då hon var vaken. Sprakade loss rejält i blöjan med mer gryning grön avföring. Inte det svarta bäcket längre. Vid 05.20 lyckades jag äntligen få henne att somna om till 07:30 då hon fick mat igen.

Pontus sov sig igenom HELA NATTEN trots att hon skrek och vi sprang i trappan.



Gemensam frukost och sen kom farmor och var ute med Pontus lite mer än en timme. Lunch och sen vilade vi lite. Pontus sov 3 tim... Mellis och sen en promenad med Lykke i vagnen och Pontus gående. Middag vart rester från frysen, värt sååå mycket när man inte har riktigt tiden och orken att laga mat. Canneloni med chevre & spenat.

Blombud från Mattias moster med familj idag. Så fin bukett.






Pontus har varit med på blöjbyte idag och stod på stol brevid skötbordet och tittade, likaså haft henne i knät och väldigt nyfiken på henne. KÄRLEK.





- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar