torsdag 25 oktober 2012

Mysdag hemma!!!

Gick upp 07.30 efter att ha legat och myst med Pontus i vår säng i en halvtimme. Tog en dusch och gjorde iordning mig i lugn och ro och han ligger bara snällt och tittar på. Inte ett ljud. Han är otrolig.

Ner med pyjamas i åkpåse och ut med Konrad. Sen mat till Pontus och frukost till mig. Gos med Konrad som la sig tätt intill.
Lite gnällig innan jag kom iväg ut vid tio igen. Mötte upp Anna & Rasmus på parkeringen så gick vi runt mörtsjön 50 min. Pontus sov 10-13 ute i vagnen. Bjöd på tomatsoppa och grekiskt lantbröd och sen latté på det. Mat och sen blöjbyte och lek i babygymet ihop med Rasmus som är jämnstor. Så otroligt söta när de låg brevid varandra och skrattade.

Anna åkte vid 15 och P satt nöjd i babysittern. Dammsög och rensade bland jackor & skor, vilket resulterade i en jacka och 4 par skor i soporna. Skulle vilja hitta ett par nya bruna/ beiga stövlar eftersom sulan är dåliga på de jag har kvar.
Promis med Konrad och Pontus somna 35 min. Sopade bort massa löv på framsidan och tände ett ljus i ljuslyktan vid ytterdörren, ser välkomnande ut!!!
Skalat potatis och sen bara värma vegogrytan som Mattias gillar ( jag med ).


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar