torsdag 27 september 2012

Toppendag

Pontus somna i vagnen 19.30-02 inatt. Rekord. Sen som vanligt m härligt att han får ett längre sömnperiod. Känner mig pigg och utvilad idag. Tror det beror på nattens sömn och med all säkerhet också mitt järn.
Åkte till åkersberga centrum och mötte upp en gammal stallkompis från hagbytiden som också fått barn, Elliot 8 mån. Åt en sallad på cafét i nya delen och sen strosade vi runt en sväng och hittade en badhandduk till Pontus på Hemtex + fick kläder av Bisse. Massa bra koftor, sockor, hacklappar, bodys och tofflor. Bjöd henne på fika efter det. Guld värt att få ärva, det mesta är ju så fräscht och knappt använt. Verkligen en toppendag med henne. Ska försöka ses snart igen.
Åkte hem och tog en promis med Konrad som för övrigt varit ute en timme med svärföräldrarna en timme innan. Lyssnade jättebra på promenaden och P somnade gott i vagnen och fick sova ute sen. Kammade Konrad med trimkniven & sen fick han ett märgben.
Fick blodsockerfall och fick äta lite o sen 45 min sömn i soffan. Massa energi och dammsög, sorterade Mattias klädkammare. Middag o bad av P. Nu väntar vi på Mattias som haft jobb sent.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar