lördag 4 augusti 2012

Totalt slut

Massa ont i ryggen i natt och antal vändor på toa. Sov till 10.15 och sen dusch och frukost. Konstant molande värk främst i ländryggen och kramp i magen. Vid 12 kom M's kompis Ambjörn över på fika och lite genomgång av bröllopet i oktober. Mattias är ombedd att vara toastmaster på hans bröllop i spanien. Jag blir hemma eftersom jag inte vill sitta på flyg, åka 10 mil med hyrbil, bo på hotell osv med en 2-mån bebis. Nu vill jag vara MAMMA och bli trygg i den rollen. Man vet inte alls hur det kommer gå med amning, kolik,Mjölkstockning, sömn osv. Dessutom sitta på ett flyg med en sådan liten och infektionsrisk tycker jag inte det är värt.
Galet trött hela dagen och alla förvärkar och dålig sömn tar mycket kraft. Tog alvedon vid 13 och sen innan vi gick och la oss vid 01.
Skulle ha åkt hem till Ann och Herman och ätit middag men var så slut så vi ringde och avbokade. Köpte thai på restaurang Eskader och åt hemma och vart sen överbjudna till våra grannar Anki och Tomas. Satt ute på deras altan 20-00.15 och bara snacka om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevliga. Hel del värkar som kom och gick.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar