måndag 7 mars 2011

Lördagen




Vaknade redan vid 06.30 och låg och kikade lite på facebook när Mattias sov. Gick upp och tände brasa, kokade ägg, te, kaffe, värmde bröd och sen åt vi en lång frukost.
Toppen väder så vi tog bilen bort till Fyrudden och tog en promenad där. Jätte mysigt nere vid hamnen och små sommarhus med fina staket runt omkring och OTROLIG UTSIKT över skärgården.

Blåste tyvärr ganska så mycket men fanns inte ett moln på himlen och strålande sol så vår känslorna bubblade i kroppen. Bilen in till Valdersmavik där vi åt lunch och drack latté på fiket "Lilla Blå". Satt där i två timmar och bara njöt av att slippa alla måsten. Känner alltid en viss stress och dåligt samvete när man har Sigge för att han är själv, inte fått ordentlig promenad eller på annat sätt inte har min uppmärksamhet. Maja var gullig och hade honom i helgen så vi bara kunde vara fri och hitta på saker.

Handlade lite på ICA och sen åkte vi hem och satte oss på verandan och solade. Fick spräng huvudvärk så jag gick och la mig en stund och sov. Bastun gjorde i alla fall att man svettades ut skiten(!)
Kikade på några av första säsongens SOLSIDAN som jag lånat av syrran innan vi lagade wraps med svampstuvning i ugnen och kikade på MELODIFESTIVALEN.

Toppen dag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar