söndag 19 december 2010

SNÖAR SNÖAR SNÖAR SNÖAR


Vart en skön hemma kväll igår. Kikade på Robinson och sen en kvällsrunda med Sigvard ner till centrum för att lämna film. La mig redan vid 22.30 vilket var skönt. Har sovit ganska så dåligt och varit uppe 3 gånger under natten tills jag vaknade 09.30

Kommit två droppar blod på vardagsrumsgolvet i natt. Syns inget när han kissade på morgon rundan men nu antecknar jag varje gång, så får vi se om det blir en prostata-koll om någon månad om det blir för mycket.

Markerade något på morgon promenaden och fick inget kortison igår eftersom den ska trappas ner på varannan dag nu. Får se hur han är i övermorgon eftersom han inte får imorgon. Annars verkar han må väldigt bra och man ser inte heller någon markant ökning av drickande eller kissande.

Ska plocka upp lite här hemma, panta flaskor i mängder som har skapat ett sopberg ute på balkongen och sen vid 14-tiden kommer syrran, Jörgen och barnen över och fikar.
Känns som en ganska så skön söndag, precis så som söndagar ska vara!!! Lugna!!!

Två dagar att jobba, sen ledig t o m 28 december. Jobb julafton men det är på gamla jobbet så det blir bara roligt att träffa alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar