onsdag 8 december 2010



Hela veckan har jag varit en dag för tidigt fram... alltså tänkt att det varit torsdag när det bara varit onsdag etc. IMORGON är det ÄNTLIGEN torsdag =)
Hade egentligen tänkt att tvätta håret i morse men jag var alldeles för trött så håret fick hamna i en hästsvans istället.
Idrott stod på förmiddagens schema så det fick bli lite fri lek med lianer, mattor, badminton, balansbrädor. Barnen hade väldigt roligt.

Ett av barnen hade sin farmor på besök idag.Ett annat barn sätter sig brevid henne vid maten och utbrister-" Hej, är du H farmor? Hur gammal är du???" Barn är så spontana och det riktigt sprudlar ur dem.

Vart öppning av adventskalender med dagen uppdrag, måla tomteverkstan. Vart riktigt fina teckningar som nu pryder klassrummet. Efter det fick de göra sina tomtar med flörtkulor, skägg och mössa. Vart riktigt fina. Avslutade med färsk ananas, apelsin och äpplen till mellis. På med varma kläder och ut på skolgården för att åka stjärtlapp och pulka.

Var hemma på rasten och tog ut Sigge eftersom han kissar M Ä N G D E R nu när han påbörjat kortison-behandling. Vill inte att han ska behöva ha full blåsa och vara kissnödig när jag jobbar, även om det är 9-15 pass idag så fick han komma ut vid 12.30. Lika glad och busande i vanlig ordning. Ibland förstår man inte hur mycket man älskar den hunden med alldeles stickelhåriga öron <3
Han har ingen klåda och markerar "bara" nu från att ha varit 0,5-1 grad halt sista tiden.

Jessi kom över med Alma vid 15.30 och vi gick en liten sväng vid norskogen för att de skulle få hälsa på varandra på neutral mark. Middag, fika, prat och massa mys. Tänk vilka underbara människor man har omkring sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar