torsdag 18 november 2010

NÄST SISTA DAGEN INNAN HELG


Idag har avslutade jag vårt "familje-tema" med sista barnen. De har fått rita sin familj och beskriva hur var och en av dem ser ut. Sen har jag frågat lite frågor, vilket har varit väldigt roligt att höra svaren på emellanåt.

Efter lunch så vart det pyssel, fri lek och kortspel. Samlade ihop dem innan mellis och körde "blindbock" med dem. Både roligt och spännande att känna på kompisarna och gissa vem som stod framför. Sen fick de skicka vidare en sked med potatis och köra lite stafett inne med. Svårare än vad man tror.

Kom hem till världens gladaste vovve. Han riktigt hoppade, studsade och skulle ta kopplet i munnen och hoppar och vrider sig i luften(!)
Förstår inte hur det ens är möjligt att vrida och hoppa som han gör. I alla fall väldigt GLAD. Har täcket på sig hela tiden nu när det är 0-gradigt eller kallare. Likaså om det är regn så får han ha sitt täcke på. Funderar nästan lite på att skaffa ett varmare flecce eller annat varmt täcke att ha under i vinter om det är så att han har kämpigt med kylan för sina leder.

Promenerade i skogen bakom brandstation och sen vidare runt norskogen. Ute 30 minuter och ca 0,5 grads hälta. Verkar inte lida det minsta av det i alla fall med tanke på hur han hela tiden är aktiv. Ligger i bädden och sover gott nu.

Till middag vart det ugnspannkaka, var så sugen men kan bara säga att det inte är så gott som man alltid vill minnas. Just nu är jag mer sugen på indiskt eller italienskt.

Ska ladda med te och morgonrock nu. Sen väntar min STORA SOFFA!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar