söndag 28 november 2010

GALET SKÖN LÖRDAG


Igår drog jag till Tegelbruket tillsammans med Eva och Anna. En kompis till dem spelade i gruppen The Callahan. Lite snack och mingel innan musiken drog igång, sen vart vi för trötta och drog hem vid 01.

Så skönt att komma hem i hyfsad tid och inte sova bort lördagen. Svinkallt var det också ute.

Sov till 10.30 och kände mig ordentlig utvilad. På med termobyxor, jacka, vantar och MÖSSA och iväg ut med Sigge i snön. HAN älskar verkligen all snö och far runt som en katapult. Skönt för honom att gå på mjukare underlag än stum asfalt också.

Ner till centrum för en fika och sen hem för bullbak. Doftar så gott med all saffran och tända ljus och ur högtalarna julmusik (än har man inte fått nog).
Tvättat tre maskiner så nu är det färdigt.

Jessi kom över vid 17-tiden och vi har haft en så otroligt skön och mysig kväll. Vi har pratat, pratat, pratat, pratat...
Härligt att ha en så go vän som man kan prata om så mycket olika saker med. Tycker så mycket om henne och har verkligen fått en vän för livet. Så lika men ändå så olika är vi. Jessi drog vid 24-tiden så det vart en kvällsrunda för Sigge på 10 minuter och nu ska jag strax krypa ner i sängen och förhoppningsvis sova lika bra i natt.

TOPPEN DAG!!!

2 kommentarer:

  1. Ha en skön första advent.
    Kram till dej och puss på nosen till Siggelino.

    SvaraRadera
  2. TACK detsamma Monica.
    Puss på lilla familjen där hemma från mig och Siggelino.

    SvaraRadera