torsdag 16 januari 2014

Sovmorgon

Bra natt. Var inne en gång strax efter att vi lagt oss vid 22:30 och sen vid 05:20 då Mattias gick upp. Bäddade om honom, stoppade in nappen och sa "det är natt Pontus" och sen lyckades jag själv slumra om någon timme efter att ha legat och surfat ett tag. Vaknade 8:50 och hann ta en dusch undertiden som Pontus kom in med leksaker i badrummet. 37,3 i morgon temp så hoppade över alvedon och tänkte checka av hur han tycktes må i munnen idag. Frukostgröt med katrinplommonpuré & sen 1/4 smörgås. Sen klädde vi på oss och gick ut och skottade entrén. Kul att hjälpa till tycker han. Älskade unge. Sen tog vi pulkan till lekparken vid 10 och var ensamma där. Var är alla föräldralediga? Jätteskönt väder ute och sol... Sen pulka & promenad hem och runt i området innan vi gick in vid 11:00 och åt banan & fruktpuré. Skönt att han äter mjuk mat nu i allafall. Vid 11 kom mamma över för att passa Pontus när jag skulle till frisören. Tydligen var han glad & nöjd till 12:30 då mamma la honom och han somnade på 10 min... När jag kom hem 15:15 sov han fortfarande!!!!?? Vaknade strax därefter och fick "lunch" 15:30 :-)
Köttfärssås & spagetti 8-mån mat idag också. Åt knappt en halv portion. Sen har det varit gnälligt. Vid 17 vart det lite bad för att få honom nöjd... Middag ugnspannkaka enbart för Pontus skull men han ville inte ha...
Känner mig helt slut och färdig. Sammandragningar efter att ha dragit runt med Pontus i pulka en timme på fm, skottat snö & sen varit igång... Vila vila.
Mattias inte hemma förrän 18:45 ikväll så lååång dag.

Hjälp att skotta idag!


Vecka 31+5


Roligt att åka pulka idag.


Ensamt ute.


- Kul att ösa bort snö.


Förra veckan var det vatten, denna vecka ösa snö...


Äntligen vinter.


Gott med frukt när man varit ute och lekt på förmiddagen.


Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar