lördag 25 januari 2014

Zzzz...

Även igår kväll vart det att Pontus vaknade en timme efter nattning och var hysterisk & ledsen. Mattias och satt båda brevid hans säng och sjöng, läste saga och försökte lugna. Så fort han är uppe så är han glad och lekfull men när man ska ta honom för nattning så blir han panikslagen. Hemskt att se sitt barn ha sådana känslor och panik över att sova. Han som i normala fall har en god nattsömn och sover 19:30-08:30 & sen 1,5-2 tim mitt på dagen.

Han var vaken 20:45-00:45 igår och vaknade vid 09:00 idag. Panik när vi skulle låta honom sova vid lunch så vi skippade hans ångest och åkte till big baby för att köpa nytt däck till vagnen ( punka) med hopp om att han skulle somna själv i bilen eller vagnen... Vidare till stinsen för lunch men där la ben-fotstödet av till vagnen och Pontus riskerade att glida ur så vi vände och åkte hem. Jag har haft galet med sammandragningar både idag och igår och igår började jag få lite förvärkar också. Dessa har fortsatt med flera idag trots eftermiddagsvila när Pontus sov 14:30-15:30
Pratat med förlossningen nu på kvällen och fått rådet att vila & ta alvedon. Avtar det inte eller blir mer intensivt så ska jag ringa igen.

Idag har vi kört bilbana.


Pusslat och han FATTAR!!!! Allt händer så fort nu och han är dom en liten svamp som suger upp allt.


Lagat mat.


Läst böcker.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar