onsdag 22 januari 2014

Operation

Hua vilken dag. Allt har gått bra men alltid jobbigt att se sitt barn ha det tufft. Har blivit hysteriskt rädd för sjukvårdspersonal efter senaste tidens undersökningar & provtagningar. Spände sig så mycket när de skulle sätta infart så han fick sövas med mask. Var hos honom när han vaknade och tack och lov så var han lugn. Låg och tittade sömnigt i ca 45 min innan jag fick lyfta upp honom och gå in i djungelrummet med honom. Där fanns massa gosedjur, barnprogram på tv:n och Pontus bjöds på en piggelin. Fick i honom 1/3. Vaknade ur narkosen efter 30 min så det gick snabbt. Satt och myste med honom i mitt knä i ca en timme där och sen fick Mattias komma in och P fick välling. Jättehungrig vid 13:30 eftersom han inte ätit sen 19:30 igår kväll.

Pratade med kirurgerna och han har två snitt. Ett på pungen & ett uppe vid ljumsken. De har fått rota runt lite så ömhet, svullnad och blåmärken inte ovanligt upp tom 1-2 mån. Ska ta det lugnt i två veckor nu. Måste sitta i vagnen ute... Stackarn som älskar och promenera runt. Alvedon var 6:e timme närmaste dygnet men sen får vi se dag för dag vad han behöver. Har han ont så ska vi absolut fortsätta.

Älskade hjärtat. Så älskad. Så duktig. Vart rekommenderade smärtkliniken vid ev. framtida provtagningar så vi kan få lugnande utskrivet till honom innan provtagning just för att det inte ska eskalera med hans rädsla. Personalen FANTASTISKA på Astrid Lindgren. Fick med oss ett litet kit med förband, sprutor mm. som vi kan leka sjukhus med, likaså förklädet som jag hade inne på operation. Guld!




- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar