måndag 27 januari 2014

Helvetes natt

Pontus vaken 00:30, 02:00, 03:10-05:45 & vakna sen igen 08:00
Det är helt hysteriskt här så ringde Astrid Lindgren idag & pratade med sköterska efter open. Med största sannolikhet är detta en bearbetning av operationen & senaste tidens läkarbesök med Kougulationsmottagningen & tester där. Sen jacket i pannan som de fick trycka ut sårkanterna på och tejpa, sen stick i fingret & halsprov en vecka efter det och sen operationen. Stackars Pontus. Ska fortsätta som vi gör med att finnas brevid honom samtidigt som det inte blir tvång och vi tar i honom. Sjunga, berätta sagor & få honom att känna sig trygg och komma till ro. Om detta inte blir bättre så ska vi ringa igen så vi får remiss för lekterapi.

Älskade hjärtat som jag lider med dig. Själv är man så trött att man inte vet var man tar vägen snart. Förvärkar & sammandragningar så fort jag klev upp imorse. Inte lyckats ta något urinprov ännu, får bli imorgon när jag ändå ska till spec mvc och få ytterligare ett järndropp inför förlossningen och sen barnmorskan efter det.

Mormor kom förbi vid 9:30 och tog ut Pontus & Konrad. Ute en timme och kom enda bort till ica!!! Lite väl långt dock... Men tror han behövde lite stimulans i allt.





- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar